2016.11.04-06.

Idén is megrendezésre került a Kerületi Cserkész Vezetői Találkozó a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskolában, ahol őrsvezetők, segédtisztek és cserkésztisztek együtt tudtunk kikapcsolódni. A három napban a pihengetés és sztorizgatás mellett számtalan játék és ismereteink gyarapítása is helyet kapott.

Nem feledkeztünk meg november 4.-éről sem. Az Őrsvezetők megosztották egymással friss élményeiket, tapasztalataikat. Tanítottunk egymásnak több játékot is, amiket majd saját őrsünknek is meg tudunk mutatni és természetesen mi is nagyon jól szórakoztunk közben. Fórumot tartottunk a vezetőképzés kérdéséről, beszélgettünk a keretmesékről is.


Időközben kipróbálhattuk figyelmünk, logikánk és csapatmunkánk a tömlöc savaria szabadulószobájában. Ez a kalandos kihívás mindannyiunknak jó szórakozást és kellemes kihívást jelentett. Cserkészekhez méltón, mind teljesítettük a kihívást.
Megismerhettük az MCSSZ külügyi szakágának működését, felépítését és céljait Csoszi (Csortán-Szilágyi György) tolmácsolásában, sőt a külügyi szakággal és a más országokban működő szövetségeivel kapcsolatos tudásunk egy társasjátékban ki is próbáltuk. Az Úr napját pedig – ki-ki felekezete szerint – misével, istentisztelettel szenteltük meg.

Ezúton is köszönjük mindazoknak akik mindezt lehetővé tették, megszervezték.

Képek