Kedves Cserkésztestvéreim!

Bizonyára már Mindnyájan értesültetek róla, hogy Ferenc pápa idén, június elsején ünnepi szentmisét mutat be a csíksomlyói zarándokhelyen.
A MCSSZ országos ügyvezető elnöke, Pótor József felajánlotta segítségét az utazásszervezésben és szállásfoglalásban, amennyiben a Kerületekből van érdeklődés a közös kiutazásra.
Többen már jeleztétek nekünk, hogy szívesen jönnétek, ezért szeretnénk legalább egy buszt indítani a szentmisére.

Néhány tudnivaló az utazásról:

- két opció közül válaszhattok: egy öt- ill. hatnapos utat szervezünk, annak függvényében, melyik előnyősebb a többség számára. A buszos utazás szabályait megszigorították, a sofőrök pihenőidejét be kell tartanunk, amit előzetesen beleszámoltunk az út időtartamába is.
- elsősorban meglévő és alakuló cserkészcsapatok tagjainak jelentkezését várjuk, de ha nem telik meg a busz/buszok, a hozzátartozók, közeli rokonok is jöhetnek
- a szállás nagy valószínűséggel egy iskolában lesz, cserkész-módra: hálózsák+polifoam, tisztálkodási lehetőséget biztosítanak
- az utazás további részleteiről - amennyiben az igényfelmérés sikeres -, mint étkezés, útközbeni látnivalók, költségek, időben tájékoztatni fogunk Benneteket!

Kérünk, amennyiben érdekel az utazás, küldd el regisztrációdat legkésőbb 2019. február 10-ig ezen a kérdőíven:
https://goo.gl/forms/JtMfF5T32FFI6Bnh2

A határidő rövid, hiszen már most hatalmas érdeklődés övezi a pápalátogatást, időben kell buszt rendelnünk!
Amennyiben igény van rá, természetesen, több településen is lehetőség lesz felszállni a buszra. A szomszédos Kerületek cserkészeit is szeretettel várjuk!

Válaszaitokat ezúton is hálásan köszönjük!

Jó munkát!